Om oss

nackaff.se är en passionerad plattform dedikerad till alla som älskar fotboll och idrott. Vårt mål är att erbjuda de senaste nyheterna, djupgående analyser, inspirerande intervjuer och värdefulla tips för alla idrottsentusiaster. Vi strävar efter att skapa en engagerande community där våra användare kan dela sina tankar, erfarenheter och passion för sport.

Sidan drivs av två hängivna sportälskare, Anna och Erik, som båda har en lång bakgrund inom fotboll och idrottsjournalistik.

Anna Svensson är en erfaren sportjournalist med över 15 års erfarenhet inom branschen. Hon har täckt allt från lokala ungdomsmatcher till internationella mästerskap och brinner för att lyfta fram mindre kända berättelser inom sportsvärlden. Hennes expertis inom analys och kommentar gör henne till en oumbärlig del av teamet.

Erik Johansson är en före detta elitfotbollsspelare med över ett decennium på högsta nivå. Efter att ha avslutat sin aktiva karriär valde han att övergå till idrottsjournalistik för att dela med sig av sina insikter och erfarenheter. Erik fokuserar på träningstips, spelarintervjuer och att analysera taktiska aspekter av spelet.

Tillsammans arbetar Anna och Erik för att skapa en plattform som inte bara informerar utan också inspirerar. På nackaff.se hittar du en plats där passionen för fotboll och idrott alltid står i centrum, och vi är här för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.